LICEU BIG BAND
Sis veus per a l´orquestra

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

LICEU BIG BAND
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
Dijous, 15 de novembre
20.30 h.
10 €

Venda on-line tancada
Últimes entrades a la venda a taquilla

L’any passat, un didàctic recorregut per la història de les big bands. I en fa dos, un viatge caribeny a partir del repertori de The Beatles amb el cubà Iván Melón Lewis al piano i als arranjaments. Qui encara no hagi tastat l’entusiasme i la projecció de la jove orquestra d’alumnes d’estudis superiors de jazz i música moderna del Conservatori del Liceu en tindrà aquest any una nova oportunitat amb el programa de big band per a veus que ha ideat el seu infatigable director, Sergi Vergés. Escoltarem arranjaments escrits per mestres del gènere com Frank Foster, Thad Jones, John Clayton i Jim McNeeely amb l’entrada en escena de les cantants d’últim curs del Conservatori. Big bands i vocalistes, la combinació perfecta per celebrar les nostres 50 edicions.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar