LES ROSES DE LA VIDA
Singlot Festival

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

LES ROSES DE LA VIDA
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Divendres, 6 de juliol
20.30 h.
14 €
Dramatúrgia: Sergi Belbel 
Interpretat per: Enric Cambray, Roc Esquius, Gemma Martínez i Núria
Sanmartí.
Companyia: una co-producció de L’abisme espectacles i El Terrat.
 
Sinopsi:
Un jove emprenedor amb un problema greu, un terapeuta desolat per la mort del seu gos, una temible presidenta d´un país estranger mancada d´amor i la seva estranya i intrèpida secretària són les quatre peces d´aquesta bretolada que tan sols pretén celebrar la vida, fer un cant al sexe, a l´amor, als plaers i comunicar als espectadors el goig de viure, i que ha estat escrita especialment per a quatre joves i esplèndids intèrprets com Enric Cambray, Roc Esquius, Gemma Martínez i Núria Sanmartí. 
 
Després de 7 anys de sequera dramatúrgica, Sergi Belbel torna a la cartellera amb la seva nova comèdia. Una comèdia esbojarrada per a quatre intèrprets i un gos. Amb un humor que juga constantment amb el surrealisme, els malabarismes verbals i tota mena de piruetes lingüístiques, els quatre personatges veuen com, per una menudesa, les seves vides acabaran
fent un tomb inesperat.  

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

 
Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir: