MONGOLIA SOBRE HIELO

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

MONGOLIA SOBRE HIELO
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dijous, 5 de juliol
19.30 h.
14 €

Dramatúrgia: Darío Adanti i Edu Galán

Interpretat per: Darío Adanti i Edu Galán

Companyia: Mongolia

Sinopsi:

En aquest espectacle els creadors de la revista Mongòlia es veuen obligats a finançar la revista amb un circ sobre gel. Un circ on la crisi de la premsa amb el poder polític i econòmic, la dreta i l´esquerra ideològica, els nacionalismes, el neoliberalisme, la globalització, el bullying, el fanatisme o la religió, seran les grans atraccions. Tot amb la mirada satírica de la Revista Mongòlia.

Després de més de 25.000 espectadors i girar per tot Espanya amb "Mongolia, el musical", Darío Adanti i Edu Galán estrenen al Singlot Festival´18 aquest nou espectacle.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar