MRS. BROWNIE

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

MRS. BROWNIE
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dijous, 5 de juliol
El Ginjoler
19.30 h.
10 €
Dramatúrgia: Víctor Borràs
Interpretat per: Laura Guiteras i Abel Boquera
Companyia: Teatre Nu i Laura Guiteras
 
Sinopsi:
“Mrs.Brownie” ens presenta la història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic, un entranyable pianista, i d’una jove cuidadora, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant.

A “Mrs. Brownie” es combinen el llenguatge actoral, la manipulació d’objectes, la cançó i l’humor. Un espectacle que compta amb dos protagonistas l’assitent, Laura Guiteras, i el vell pianista, Abel Boquera, que estarán acompanyats d’una titella de mida humana: Mrs. Brownie.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar