ELS AMICS DE LES ARTS
Symphonic Project

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

ELS AMICS DE LES ARTS
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
Divendres, 23 de novembres
21 h.

Fruit de la llarga col·laboració del Festival de Jazz i el Teatre-Auditori de Sant Cugat -des de 2007-, Els Amics de Les Arts presenten ara un espectacle inèdit junt amb una orquestra simfònica. L’actuació extraordinària commemorarà els 50 anys del Festival de Jazz i els 25 anys del Teatre-Auditori i inclourà un repertori dels grans èxits del grup en clau simfònica. 

Els Amics de les Arts Symphonic Project és un dels projectes més ambiciosos del grup. Aquest concert únic es celebrarà el divendres, 23 de novembre al Palau de la Música de Barcelona a partir de les 21.00h.

Amb el director d’orquestra Joan Martorell al capdavant, s’han seleccionat per a l’ocasió 44 músics formats en centres com el Conservatori del Liceu i l’ESMUC, i altres escoles de prestigi del país per fer aquest gran concert. El lideratge escènic i el carisma del grup sumats al repertori en clau simfònica asseguren un espectacle extraordinari; un apassionant retorn al classicisme des de l’avantguarda pop, amb èxit assegurat.

Els Amics de les Arts són, indiscutiblement, un dels projectes més sòlids i estimats de l’escena catalana. La banda es troba actualment en el seu segon any de gira de presentació del seu últim disc, Un estrany poder (Sony Music, 2017), que els ha dut a les principals sales i festivals del país.

El seu últim treball es va enregistrar a Escòcia, sota les ordres de l’aclamat productor Tony Doogan (Belle & Sebastian, Mogwai, David Byrne…), el quartet s’afegeix a la celebració de les 50 edicions del Voll-Damm Festival internacional de Jazz de Barcelona amb l’estrena exclusiva del seu Symphonic Project a l’icònic Palau de la Música Catalana.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Web de l´artista
Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir: