NIÑO JOSELE

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

NIÑO JOSELE
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
Dimecres, 8 de novembre
20.30 h.
Des de 30 €

«És el successor natural de Paco de Lucía.» Carai. Qui diu això? Doncs ho diu Chick Corea, admirador incondicional de la guitarra de Niño Josele, a qui considera sense embuts «l’únic guitarrista de flamenc que està ficat de ple en el jazz». En efecte, a banda de col·laborar amb el mateix Corea moltíssimes vegades, Josele –per qui descobrir la música de Bill Evans va ser una veritable epifania– ha treballat amb músics de jazz com Marc Johnson, Joe Lovano, Bebo Valdés i Phil Woods, o més recentment a duo amb un altre músic còmode entre dos aguas, Chano Domínguez. I és clar, les seves credencials flamenques són incontestables: sis anys de gira amb Paco de Lucía i anys de complicitat constant amb Enrique Morente, entre d’altres. Ara Josele torna al nostre festival amb la seva pròpia banda, músics joves (entre ells el seu fill al piano, José Heredia, que també ha deixat bocabadat Corea) que com ell no tenen por de navegar per un mar a cavall entre el flamenc i el jazz. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Niño Josele, guitarra
Luis Verde, saxo
Julián Heredia, baix elèctric
José Herida, piano/teclats
Jhny Cortés, percussió

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Classes Magistrals

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar