BEBE

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

BEBE
Dijous, 22 de desembre
21:00
Des de 20€

Després del seu concert a BARTS amb les entrades exhaurides, la cantant torna a Barcelona el dijous 22 de desembre al Palau de la Música

Bebe publica la reedició del seu exitós àlbum Cambio de piel amb el qual va aconseguir els primers llocs de la llista de vendes. Sense renunciar a res, Bebe es reinventa en aquest quart àlbum recuperant l´essència del que un dia li va valer ser tota una revelació de la música popular. Després de la seva gira a Europa i Llatinoamèrica, torna el proper 16 de setembre per presentar-nos la reedició d´aquest àlbum produït per Carlos Jean. Es tracta del disc de la seva consagració, un treball molt personal, fruit de múltiples experiències, en què la poesia de la vida es dóna cita amb el seu inconfusible veu.

Sens dubte el retrobament amb la millor Bebe, creativa i íntima , sensual i sincera que ha crescut artísticament, mostrant una decidida voluntat de reprendre les regnes de la seva carrera i tornant a una sonoritat i una expressivitat molt pròpies i úniques que presentarà en concert el 22 de desembre.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Compartir: