CARLOS SADNESS

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

CARLOS SADNESS
GUITAR BCN 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2019
Divendres, 29 de març
21 h.
Des de 18 €

La música de Carlos Sadness és sinònim de lluminositat. Cançons que brillen, cançons amb diferents reflexos, cançons que ens il·luminen per dins i que ens donen caliu. Si fos un superheroi, aquest seria el seu poder i per això ha titulat el seu últim treball Diferentes tipos de luz (2018), conscient que la llum ha estat sempre la seva companya de viatge. El seu indie pop amable i ple de bones vibracions l´ha portat a ser un dels artistes espanyols més seguits i amb més reproduccions a Spotify, no només a l´estat, sinó fins i tot a Llatinoamèrica, on és capaç d´esgotar les entrades per tres nits seguides a Ciutat de Mèxic sense haver visitat prèviament el país. Amb aquestes credencials, Sadness és, efectivament, un superheroi de la música.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Carlos Sadness, veu, guitarra i ukelele
Jordi Bastida Ovejero, guitarra
Robert-Braulio Gibiaqui Morocoima, bateria
Daniel Ferenc Csizmar, baix
Daniel Llamas Gomez, guitarra

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar