ANIMAL
Presenta la primera nit amb Gerard Aledo

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

ANIMAL
GUITAR BCN 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2019
Dimecres 22 de maig
21.00 h.
Des de 12 euros

Dos magnífics treballs discogràfics com a Animal ens han presentat el gran talent compositiu i interpretatiu de Gerard Aledo, que ara podrem descobrir per primera vegada en la seva versió més íntima. Perquè el cantant, guitarrista i compositor de Sant Quirze del Vallès ha decidit despullar-se a través d´un repertori format per les cançons dels dos discos d´Animal, al costat d´altres cançons inèdites. Si bé el format implica treure´s l´embolcall més festiu, a canvi Aledo buscarà una connexió molt més propera i directa amb el públic, amb l´afegit d´una sèrie de col·laboracions estel·lars que s´aniran desvelant properament. L´altra cara de l´èxit, sense artificis, només amb grans melodies i millors cançons.

-

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Gerard Aledo + músics col·laboradors 

Web de l´artista
Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar