SWEET CALIFORNIA
Gira Origen

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

SWEET CALIFORNIA
Dissabte, 9 de febrer
19 h.
Des de 30 €

La girl band espanyola més exitosa presenta el seu nou disc Origen a la seva gira 2019

El grup comença la Gira ORIGEN al gener de 2019. Una gira en la qual recorreran tota la geografia espanyola i els recintes més emblemàtics del país.

Per a aquesta nova sortida a la carretera han preparat un espectacle ple de música i sorpreses; un show madur, en el qual se suma tot l´après en l´experiència de les seves anteriors gires.

380.000 usuaris a Twitter, més de 1.200.000 de seguidors a Instagram i més de 700.000 seguidors en el seu canal YouTube. Nombre que s´incrementa diàriament. Les visualitzacions dels seus vídeos superen l´astronòmica xifra de 269.162.833 visualitzacions.

Els seus admiradors conformen un públic juvenil comprès entre els 5 i els 17 anys, encara que cada dia amplien el seu públic cap a cotes majors. Es fan dir "Sweeties".

Abarroten els recintes de totes les ciutats on actuen, les seves signatures de discos provoquen cues d´hores per aconseguir un autògraf de seus ídols juvenils.

Sweet California són el fenomen juvenil del moment

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS

Concerts relacionats

Compartir: