HOMENATGE A AUTE
¡Ànim Animal!

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

HOMENATGE A AUTE
GUITAR BCN 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2019
Dissabte, 2 de febrer
21.00 h.
Des de 35 euros

Figura immensa de la cançó, Luis Eduardo Aute està retirat des del 2016 per raons de salut, de manera que il·lustres amics i admiradors han decidit ajudar a la seva bona recuperació amb un homenatge que pren el títol d’una de les seves cançons, la que diu: «El alma que te anima, animal del alma, es amortal». Després de reunir 12.000 persones al Wizink Center de Madrid, l’homenatge a Aute arriba al Guitar BCN amb la participació d’artistes com Ángel Petisme, Els Amics de les Arts, Estopa, Javier Gurruchaga, Jaume Sisa, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Quico Pi de la Serra, Joan Isaac, De Pedro i Andrés Suárez, entre altres. Una llista impressionant que parla de l’enorme estimació que Aute s’ha guanyat durant més de cinquanta anys de carrera. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Andrés Suárez
Ángel Petisme
Cristina Narea
De Pedro 
Els Amics de las Arts
Estopa
Jaume Sisa
Javier Gurruchaga
Joan Isaac
Maria del Mar Bonet
Marina Rossell
Quico Pi de la Serra
Quique González
Roger Mas
Suburbano

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar