FREDI LEIS

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

FREDI LEIS
GUITAR BCN 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2019
Dissabte, 6 d´abril
21.00 h.
Des de 16 euros

La trajectòria ascendent de Fredi Leis sembla imparable. Després d´un 2018 triomfal gràcies a les cançons de Neón (2018), el cantautor de Santiago de Compostel·la ha decidit allargar, per aclamació popular, la gira d´aquest primer llarga durada que tantes alegries li ha donat. La recent col·laboració amb la cantant xilena Cami en la fantàstica Quiero darte i cançons del disc com SálvateMariposas i Échame de menos formen part del repertori d´un artista que ha anat pujant des de baix, primer picant pedra al circuit de cantautors del nord, després rebent el suport de centenars de milers d´oients al seu perfil de Soundcloud i, finalment, amb un treball que fa justícia a tot el seu talent com a intèrpret i compositor de cançons inoblidables.

 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar