LAX就婿USTO

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

LAX就婿USTO
GUITAR BCN 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2019
Divendres, 10 de maig
21 h.
Des de 25

Lax´n´Busto, un dels grups més emblemàtics del rock català, han tornat a l´estudi per gravar deu cançons noves després de sis anys sense fer-ho. A Polièdric, a més, converteixen en virtut el fet de no tenir un cantant estable i han volgut experimentar amb diferents veus, entre les quals hi ha la del Pemi Fortuny, el carismàtic frontman original de la banda. El Guitar BCN acollirà l´únic concert a Barcelona de presentació de Polièdric amb tots els cantants, que contribuiran a mostrar les moltes cares del grup d´El Vendrell: Ernest Armengol, Ramon Mirabet, Miquel Abras, Pol Fuentes, David Ros, Nerea Bassart i Pemi Fortuny. A més de presentar el nou disc, Lax´n´Busto repassaran els èxits més sonats de la seva carrera.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Jaume Piñol, bateria, percussions i veus.
Jesús Rovira, baix i veus.
Pemi Rovirosa, guitarres i veus.
Cristian Gómez Montenegro, guitarres i veus

Cantants:
Pemi Fortuny
Ernest Armengol
Ramon Mirabet
Miquel Abras
Pol Fuentes
David Ros
Nerea Bassart

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies t鋃niques, de personalitzaci i an跐isi, pr犤ies i de tercers, per a facilitar-li la navegaci de forma an犥ima i analitzar estad疄tiques de ls del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu s.
M廥 informaci Tancar