JOAN DAUSÀ

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

JOAN DAUSÀ
GUITAR BCN 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2019
Divendres, 22 de febrer
21 h.
22 €

*Entrades amb descompte Club TheProject EXHAURIDES

Per pair l´èxit inesperat dels seus dos primers discos –Jo mai mai (2012) i On seràs demà? (2014)– i de la pel·lícula Barcelona, nit d´estiu, Joan Dausà va decidir apartar-se dels escenaris durant parell d´anys. El merescut descans va donar els seus fruits i va tenir com a resultat l´esplèndid Ara som gegants (2018), que mostra un Dausà pletòric que dona el millor de si mateix en cançons com la que dona títol al disc o La gran eufòria, nou hit vitalista del músic i actor de Sant Feliu. Amb les forces totalment renovades, Dausà ha encadenat una gira triomfal que es va iniciar al Tibidabo, que ha passat per tota mena de festivals, i que ara el porta a la sala Apolo, escenari ideal per vibrar de valent amb la banda que lidera Florenci Ferrer (Fluren).

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Joan Dausà, veu, piano i guitarra
Fluren Ferrer, guitarra i teclats
Núria Maynou, violoncel
Dídac Fernández, bateria
Miquel Sospedra, baix

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar