NIKKI HILL

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

NIKKI HILL
GUITAR BCN 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2019
Dimarts, 12 de març
21.00 h
Des de 20 €

Nikki Hill és pur rock´n´roll primigeni, el que neix directament de les fonts de Sister Rosetta Tharpe i que té en un altar herois com Chuck Berry i Bo Diddley. Amb l´esperit felí de Tina Turner i la força heretada de James Brown però passada pels amplificadors dels primers AC/DC, la de Carolina del Nord i la seva banda –coliderada amb el seu marit i guitarrista, Matt Hill– entronquen amb aquella tradició del soul i l´R&B que connecta directament amb les bandes de garatge, que tan bé van recollir The Bellrays a principis del nou mil·lenni. Amb tres discos a les seves espatlles –el darrer és Feline roots (2018)–, Nikki Hill arriba precedida de l´entusiasme que han despertat els seus directes a tot el món. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Nikki Hill, veu
Matt Hill, guitarra i veus
Laura Chavez, guitarra
Marty Dodson, bateria
Nick Gaitan, baix i veus

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar