LILA DOWNS

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

LILA DOWNS
GUITAR BCN 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2019
Dimecres, 26 de juny
21.00h
Des de 35 €

El 2019 també serà l’any de Lila Downs, que presenta nou disc. L’artista mexicana, que ja va portar el fantàstic Salón, lágrimas y deseo (2017) al 49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, torna a la càrrega doncs amb noves cançons, que es podran escoltar a la sala BARTS juntament amb el millor del seu repertori. Jazz, soul, cúmbia, rap, bolero... aparentment, no hi ha gènere que es resisteixi a aquesta creadora total que, després de 12 discos i més de 20 anys de carrera, és tota una icona de la música llatinoamericana. Originària de Oaxaca, Downs no només canta a l’amor i al desamor,  sinó també a la justícia social, a les seves arrels indígenes i a l’empoderament de la dona. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar