ALVARO SOLER

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

ALVARO SOLER
Divendres, 24 de maig
21.00 h.
Des de 28 euros

Álvaro Tauchert Soler, més conegut com a Alvaro Soler, ja no necessita presentacions. I és que el jove ha col·laborat amb artistes com FloRida, Jennifer López o la mexicana Thalía. Amb el seu primer senzill en solitari, El mismo sol es va donar a conèixer de manera internacional, arribant a ser núm. 1 en vendes en països com Itàlia i Bèlgica. Des de llavors no ha deixat de créixer: sense anar més lluny, les reproduccions a Youtube del seu tema Sofia superen els 500 milions. El seu últim senzill, La cintura, va captivar a totes les emissores de ràdio i es va convertir en la banda sonora de l´estiu 2018. El hit ara forma part de Mar de colores, un àlbum que abasta gèneres com el folk i el hip-hop i en el qual apareix la seva faceta més íntima. La música de Soler desprèn bones energies i calidesa, una calidesa especial que convida a ballar al ritme de La cintura i a deixar-se la veu amb cada tema.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar