MALANDAIN BALLET DE BIARRITZ

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

MALANDAIN BALLET DE BIARRITZ
57 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
57 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Divendres, 26 de juliol
22.30 h
Des de 32€

Un ballet d’arrel clàssica... però esperit modern. Així es podria definir l’estil de la companyia del basc francès Thierry Malandain, que torna a Catalunya amb la seva darrera creació, Noé, basada en el mite bíblic i estrenada a Sant Sebastià el gener del 2017. Amb la plasticitat que caracteritza les seves composicions, el coreògraf hi desenvolupa una suggeridora reflexió sobre la humanitat i la seva relació amb el medi ambient així com sobre la figura d’aquest home salvador. El Malandain Ballet Biarritz es va crear el 1998 i és un dels dinou Centres Nacionals Coreogràfics de França (i un dels pocs consagrats al clàssic). La companyia, de 22 ballarins, té la seu en una antiga estació de trens i el seu artífex, Thierry Malandain, lúcid revisitador de clàssics com CarmenRomeu i Julieta i La ventafocs, és autor d’una vuitantena de coreografies, moltes de les quals integrades en el repertori de les millors companyies del món. Dansa compromesa que t’emocionarà... i et farà pensar!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Director artístic / coreògraf Thierry Malandain

Mestres de ballet Richard Coudray, Françoise Dubuc

Ballarins: Ione Miren Aguirre, Giuditta Banchetti, Raphaël Canet, Mickaël Conte, Jeshua Costa, Clémence Chevillotte, Frederik Deberdt, Romain Di Fazio, Clara Forgues, Loan Frantz, Michaël Garcia, Irma Hoffren, Miyuki Kanei, Hugo Layer, Guillaume Lillo, Claire Lonchampt, Nuria López Cortés, Arnaud Mahouy, Alessia Peschiulli, Ismael Turel Yagüe, Patricia Velazquez, Allegra Vianello, Laurine Viel 

Director tècnic: Paul Heitzmann
Regidors d’escena: Chloé Brèneur, Jean Gardera, Gilles Muller

Regidors d’il·luminació: Frédéric Bears, Christian Grossard, Mikel Pérez

Regidors de so: Nicolas Rochais, Jacques Vicassiau
Tècnics d’escena: Bertrand Tocoua, Maxime Truccolo

Producció de vestuari: Véronique Murat
Regidors de vestuari: Karine Prins, Annie Onchalo
Construcció de decorats i accesoris: Frédéric Vadé
Tècnics conductors Amandine Dehan, Martin Patris

Documents Adjunts
Compartir: