ANDREA MOTIS
Do outro lado do azul

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

ANDREA MOTIS<br><i>Do outro lado do azul</i>
VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2019
Dimecres, 20 de novembre
21 h.
Des de 15 €
COMPRAR ENTRADES (>>)
Abonament disponible

Fa dos anys Andrea Motis ens va proposar un espectacle d’estrena. Aleshores es va dir Brasil, i ara torna al Palau reconvertit en el seu primer disc per un segell mític, Verve Records (la casa, com si diguéssim, de Billie Holiday i Charlie Parker, entre molts altres). Es tracta de Do outro lado do azul, un disc que, reconeix l´artista de Sant Andreu, és «el més treballat» de la seva ja densa carrera. «És un projecte que s’ha anat coent molt a poc a poc –confirma–. L’hem fet amb molta cura i paciència, amb molt de temps i dedicació, i sens dubte, ara mateix, és el disc del qual me’n sento més satisfeta.» En efecte, la música brasilera, sempre present en l’imaginari de qualsevol melòman inquiet, rep un homenatge vibrant i corprenedor en la veu i la trompeta d’Andrea Motis, que comptarà de nou al Palau amb tot l’equip que ha col·laborat amb ella per crear aquesta delicada peça d’orfebreria que es diu Do outro lado do azul. Des de l’altra banda del blau acabarem, doncs, el nostre emocionant Retrat d’Artista dedicat a Motis. Quin honor acompanyar-la des de ja fa una dècada en tantes aventures.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Andrea Motis, trompeta, veu i direcció musical
Ignasi Terraza, piano
Josep Traver, guitarra
Joan Chamorro, contrabaix
Esteve Pi, bateria 

Convidats especials:
Christoph Mallinger, violí
Sergio Krakowsky, pandeiro
Fernando del Papa, cavaquinho
Teteu, guitarra de 7 cordes

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar