LAS MIGAS
Cuatro

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

LAS MIGAS
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2019 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2019
VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2019
Dimecres, 30 d´octubre
20.30 h.
25 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Quinze anys després de la seva fundació, Las Migas són ja un petit clàssic del flamenc més femení, valent i alegre, amb una nominació als Latin Grammy en el seu currículum i escapades com les que aquest any configuren el seu espectacular world tour, amb visites a Bogotà, Buenos Aires, Praga, Viena, Londres i Malmö, entre moltes altres cites. Amb un nou disc, Cuatro, en què incorporen textures electròniques al mateix temps que es retroben amb les sonoritats flamenques dels seus inicis, Las Migas celebren al nostre festival un espectacle de final de gira que vol retre homenatge a totes les que alguna vegada van ser Migas (per exemple, les ara molt consolidades Alba Carmona i Sílvia Pérez Cruz) i les que algun dia ho seran. Un espectacle realment  especial, amb convidats, per festejar el present carregat de futur d’una de les bandes de Barcelona més màgiques i internacionals.   

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Carolina La Chispa, veu i ball
Marta Robles, guitarra i cors
Alicia Grillo, guitarra i cors
Roser Loscos, violí i cors
Oriol Riart, contrabaix
David Domínguez, percussió
Sebastián Merlín, programacions i percussió
Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar