RICHARD BONA - ALFREDO RODRÍGUEZ

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

RICHARD BONA - ALFREDO RODRÍGUEZ
VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2019
Dimecres, 23 d´octubre
20.30 h.
Des de 18 €

L’interès del baixista camerunès Richard Bona per la música cubana ha tingut traducció en projectes tan explosius com la seva banda Mandekán Cubano. Però hi ha un músic amb qui Bona ha establert una afinitat única: el pianista cubà Alfredo Rodríguez. Ben coneguts del nostre festival, Bona i Rodríguez –que comparteixen mànager: un professional de la indústria anomenat Quincy Jones…– tornen a Barcelona per presentar el seu emocionant projecte a duo, un viatge contundent que apropa una vegada més la música cubana a un dels seus pous, Àfrica. Dos virtuosos dels seus instruments que ens conviden a un viatge apassionant entre dues riberes, travessant amb delit un oceà salpebrat d’illes misteriores plenes de bellesa, ritme i voluptuositat. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Richard Bona, baix elèctric i veu
Alfredo Rodríguez, piano
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar