COQUE MALLA
Guitar Bcn 2020

COQUE MALLA
GUITAR BCN 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2020
Divendres, 31 de gener
21 h.
28 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

_ENTRADES AMB DESCOMPTE CLUBTHEPROJECT/AMICS DEL JAZZ EXHAURIDES

Coque Malla abandona la retirada temporal a la qual es va auto sotmetre després de la Gira Irrepetible, per tornar a la carretera amb ¿Revolución Tour?, la seva nova gira. 

Després de celebrar el Goya a la Millor Cançó Original al febrer, Coque Malla se centra en la composició de ¿Revolución? l´últim i esperat disc, que es publicarà a l´octubre de 2019. 

Coque Malla és un músic en constant reinvenció, la seva única constant és el canvi, l´anhel de superar nous límits per a la seva música. Amb ¿Revolución? la seva faceta rupturista està més present que mai. 

Aquest projecte ha sorprès des del minut un: un vídeo de Coque rapant-se el cap, com preqüela; un qüestionament ja en el títol en forma de pregunta ¿revolució? "i la potent imatge que l´acompanya, obra de l´artista visual Manomatic, en la qual la cara de l´artista es combina amb figures carregades de simbolisme poètic que cobren vida en les seves lletres.

Coque Malla implica al seu públic, llança una reflexió. No està trucant a les files de cap aixecament, es pregunta i ens pregunta ¿és possible una revolució? "Jo, la veritat, no sóc molt optimista al respecte ..." afirma, Coque. 

Esperem a descobrir tots els matisos d´un espectacle nou, ambiciós i curat, en el qual Coque repeteix amb aquesta gran banda que ja és la seva. Arriba als escenaris la ¿Revolución?

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar