AMARAL
Gira Salto al Color

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

AMARAL
Dissabte, 30 de novembre
21 h.
Des de 32 €

Després de dos anys des del final de la seva exitosa anterior gira, en els quals Eva Amaral i Juan Aguirre han estat centrats en la composició i gravació del seu nou disc, al 2019 Amaral torna amb nou disc i nova gira.

Les noves cançons d´Amaral sonaran al costat de cançons de tots els discos anteriors que formen part de la història de la música en espanyol, en un concert que gràcies a la sòlida i imparable trajectòria d´Amaral i al seu irreprotxable directe, promet potència, complicitat, ball i emoció.

Acompanyats de la seva banda i embolicats en una nova escenografia, el carisma i la personalíssima veu d´Eva, i el disseny sonor i les guitarres de Juan tornaran a inundar d´energia els escenaris espanyols,

Mares igual que tú és el primer avançament del nou disc, acompanyat d´un videoclip creat i dirigit per la cineasta saragossana Paula Ortiz.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir: