JAMES RHODES

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

JAMES RHODES
Diumenge, 9 de febrer
20 h.
Des de 26 €
El programa celebrará el 250 aniversari del naixement de Beethoven

Ludwig van Beethoven:

Sonata No 15 in D major Op. 28, ‘Pastoral’

Sonata No 27 in E minor Op. 90

Sonata No 21 in C, Op. 53 ‘Waldstein’

Duración del espectáculo:

90 minutos (sin intermedio).

El pianista i escriptor James Rhodes tornarà a Barcelona el 9 de febrer de 2020 , per debutar al Gran Teatre del Liceu després d´haver penjat el cartell de sold-out dos cops al Palau de la Música Catalana. 

Rhodes converteix el concert clàssic tradicional en una autèntica experiència inclusiva. El músic anglès, feliçment establert a Espanya, comparteix en els seus concerts el seu amor i passió per la música, i aconsegueix que cada un dels membres del públic assistent es connecti amb ell i amb els grans compositors que presenta i interpreta. Rhodes és, a més, un magnífic i singular comunicador que amb una barreja única d´enginy i sentit de l´humor comparteix coneixements fascinants i aconsegueix que els temes seriosos, com la música clàssica, esdevinguin accessibles a tothom.

"En els meus concerts parlo de les peces que interpreto, conte per què les he triat, quina importància tenen per a mi i en quin context es van compondre.". Així explica James Rhodes com són els seus recitals en el pròleg del seu llibre “Instrumental. Memorias de música, medicina y locura" (13a edició, més de 100.000 exemplars venuts), amb el qual ha obtingut un enorme i inesperat èxit a tot el món.

Amb l´afany de sacsejar la pols que sembla que de vegades envolta a aquest gènere musical, Rhodes ofereix una mirada renovada i un format de concert totalment revolucionari en el context de la música clàssica. L´artista britànic ha encunyat un tipus de recital propi i personal, on, a més de tocar, contextualitza les obres que interpreta i explica sobre l´escenari la història i apunts biogràfics dels compositors. Amb aquests singulars concerts James Rhodes s´ha convertit en un dels principals divulgadors de la música clàssica al món, gràcies a les seves gires i concerts en tot tipus de festivals i sales, així com diversos documentals sobre la seva figura filmats amb la complicitat de cadenes de televisió britàniques i espanyoles.

Carismàtic i molt talentós, James Rhodes creu absolutament en el poder de la música clàssica: "M´agradaria en aquest concert convidar l´espectador a escapar del món cada vegada més boig en el qual vivim i recarregar una mica les piles".

Aclamat per la crítica per haver desenvolupat un estil propi, Rhodes aporta un toc molt personal a cadascuna de les seves actuacions que mostren l´experiència de la música en primera persona, desfent l´halo de solemnitat que envolta a la música clàssica per acostar-la al gran públic.

IMPORTANT: Els menors de 5 anys no poden accedir al teatre en espectacles nocturns. A partir de 5 anys poden accedir sempre i quan vagin acompanyats d’un major d’edat tutor.

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar