THERE WAS A FIESTA AT CARNEGIE HALL

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

THERE WAS A FIESTA AT CARNEGIE HALL
57 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
57 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dijous, 4 de juliol
El Gingoler (St. Feliu de Guíxols)
23.30 h.
10 €

Dramatúrgia: Salvador S. Sánchez
Interpretat per: Cinta Moreno, Toni Vallès/Aitor Galisteo, Santi Colomer, Joel Moreno i Oriol Roca Companyia: La Copla de Wisconsin i Joel Moreno Codinachs Trio
Duració: 70 minuts

Sinopsi:
‘There Was a Fiesta! (At Carnegie Hall)’ és un concert i una obra de teatre al mateix temps. Un espectacle híbrid, una comèdia-concert, un format creat especialment per a explicar la història de Patty Lemon i Martin Bennet: dos cantants de jazz oblidats als marges de la història musical del nostre país que van estar a punt de triomfar a la indústria discogràfica nord-americana.

Prenent com a fil conductor les cançons de l’únic concert que Patty Lemon i Martin Bennet van oferir al mític Carnegie Hall de Nova York l’any 1959, ‘There Was a Fiesta! (At Carnegie Hall)’ explica la rocambolesca història d’aquesta parella. Una cantant andalusa i un cantant català que es van conèixer a la Barcelona dels anys 40 i que van acabar jugant un paper determinant en el desenvolupament de la música moderna.

‘There Was a Fiesta! (At Carnegie Hall)’ és una comèdia de Salvador S. Sánchez i Cinta Moreno que compta amb la col·laboració de la formació de jazz barcelonina Joel Moreno Codinachs Trio. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir: