MARWAN

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

MARWAN
Dissabte, 26 d´octubre
21.30 h.
Des de 20 €

Marwan ha aconseguit convertir-se, gràcies al boca a boca, en un dels cantautors més reconeguts del circuit de sales d´Espanya amb plens en totes les ciutats i amb uns números espectaculars també en algunes ciutats de Llatinoamèrica.

Marwan, ademés, combina la seva faceta de músic amb la literatura. Los amores imparables (Planeta, 2018) és el seu tercer llibre de poemes.

Una cita ineludible per als amants dels textos commovedors i les textures preciosistes, que en mans de Marwan es tornen poderoses armes de inabastable abast emocional.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar