JOSÉ LUIS RODRÍGUEZ ´EL PUMA´
Agradecido Tour

ESPECTACLE REALITZAT (0000)

JOSÉ LUIS RODRÍGUEZ ´EL PUMA´
Dimarts, 3 de desembre
Palau de la Música Catalana
21 h.
Des de 18 €

____________________

Lamentem comunicar que José Luis Rodríguez "El Puma" s´ha vist obligat a suspendre el seu concert a Barcelona a causa de motius de salut.

La devolució d´entrades s´efectuarà automàticament a través dels punts de venda on van ser adquirides.

Preguem disculpes per les molèsties que això us hagi pogut ocasionar.
____________________


José Luis Rodríguez "El Puma" arriba a Espanya amb presentacions a Madrid, Bilbao, Barcelona i Las Palmas de Gran Canària com a part de la seva gira mundial "Agradecido Tour", la primera després de recuperar-se del doble trasplantament de pulmó a què va ser sotmès a 2017.

"Quiero verlos en todos los shows, quiero disfrutarlos nuevamente. El regalo de vida que Dios me dio, quiero compartirlo con ustedes. Los amo mucho", ha indicat El Puma des de Miami on va arrencar el tour el passat 11 de maig.

Els primers concerts de la gira van tenir lloc a Miami (EUA) i Santo Domingo (República Dominicana). En tots dos, José Luis Rodríguez va demostrar el valor de l´esforç i el miracle de la seva recuperació amb més de dues hores d´actuació.

L´ídol d´Amèrica continua "ensayando muy fuerte" amb la seva nova banda: "Hay cosas muy interesantes que van a suceder en el show. No quiero adelantar nada, porque es algo que deseo desde hace mucho tiempo, y creo que se va a realizar. Tenemos una gira fuerte. Espero en Dios poder lograrla".

La gira mundial "Agradecido" inclou ciutats d´Espanya, Estats Units, Canadà, Colòmbia, Puerto Rico, Equador, Guatemala, El Salvador, Hondures, Panamà, Costa Rica, Xile, Argentina, Perú, Paraguai, Uruguai i Mèxic, entre altres països.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir: