ESTOPA
Gira Fuego - 20 Aniversari

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

ESTOPA
CONCERTS ESTEL·LARS
AQUEST CONCERT PERTANY A:
CONCERTS ESTEL·LARS
Diumenge, 15 de desembre 2019
20 h.
Des de 30 €

En pràcticament un mes Estopa ha exhaurit totes les entrades pel Palau Sant Jordi el dissabte 14 de desembre i confirma una nova data, el dia següent, diumenge 15.

El grup que fa 3 anys que no actua a la ciutat comtal, arriba amb Gira FUEGO-20 Aniversari, la nova gira on els germans Muñoz celebraran els seus 20 anys de carrera musical presentant les cançons del seu nou disc i recordant els seus gran èxits, que han fet que Estopa, sigui un dels referents de la música nacional amb més de 5.000.000 de discos venuts a tot el món.

Estàs preparat per celebrar el 20 aniversari? 

L´entrada ZONA INFLAMABLE dóna accés a la prova de so i el públic d´aquesta zona es quedarà ja a l´interior del recinte fins l´inici del concert.

Horaris accés: 
Obertura portes Zona Inflamable - 17 h 
Obertura portes general - 18 h 
ESTOPA - 20 h

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar