JAZZ & FOOD 2019

JAZZ & FOOD 2019
VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2019
Dissabte, 28 de setembre
Moll de la Fusta
12 h.
Accés lliure
12 hores de música, gastronomia i solidaritat el 28 de setembre al Moll de la Fusta.
 
Per tercer any consecutiu, el nostre Jazz & Food, la inauguració popular del festival de jazz, torna al Moll de la Fusta. En la part gastronòmica, cuina d’arrels, des de l’Argentina i Mèxic fins al Japó i Itàlia, passant naturalment pels sabors de casa nostra, els gelats i les postres amb més de 20 food-trucksEn la part musical, com sempre, el Jazz & Food aposta per la vitalitat de l’escena catalana, pels músics que viuen a Barcelona, entenent en un sentit ampli el concepte jazz i totes les músiques afins.
 
Després d´haver col·laborat amb diverses entitats solidàries durant les seves diferents edicions, el Jazz & Food 2019 està dedicat a la celebració del centenari de Save The Children, una organització indispensable que fa una feina lloable arreu del món per la protecció dels nens. Hi hauran diverses formes de col·laborar-hi, des de l’adquisició del got soildari fins a donatius en la compra d’entrades pel Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, entre d´altres. Tantmateix, Save The Children organitzarà tallers matinals infantils i un espectacle per celebrar els seus 100 anys. Parlant d’aniversaris, el Port de Barcelona també arriba enguany als 150 anys, i el Jazz & Food s’afegeix als actes commemoratius de tan important onomàstica.
 
Com l’any passat, serà una marató melòmana de 12 hores amb propostes de tots els colors per fer del Jazz & Food 2019 una jornada memorable i plena de bones vibracions.
 
PROGRAMACIÓ i VIDEOS
 
12 h._MINIMÚSICA Tallers per nens
12.30 h_CONCERT 100 ANIVERSARI SAVE THE CHILDREN amb CIA ROGER CANALS
14.15 h_SON DE LA RAMBLA
16.15 h_CAROSONES
18.15 h_THE SECRET INVESTMENT ft. LESSUS
20.15 h_KOKO-JEAN & THE TONICS
22.15 h_ITACA BAND
 

MENJARS i SABORS DEL MÓN

Barcelona és una ciutat cosmopolita i amb una cultura gastronòmica global. De nou, a Jazz & Food podrem gaudir del menjar i els sabors del món, dels entrepans i propostes gastronòmiques d´autor dels millors food trucks locals. Una oferta única en una de les localitzacions més singulars de la ciutat, al Moll de la Fusta de Barcelona.

Porchetta. Originària del centre d´Itàlia, la porchetta és una especialitat que consisteix en el rostit de carn de porc, generalment sencer, desproveïda d´ossos i aromatitzat amb espècies i herbes.

Dos Boludos. Vacío i entraña, la carne loca  o el choripán són especialitats universals de la cuina argentina, només aptes pels amants de la carn.

Cor de Atzavara. Mèxic i la seva gastronomia estaran en Jazz & Food de la mà d´un dels foodtrucks que millor representa la cuina mexicana a la ciutat.

Una Pizza Food Truck. En una bonica Piaggio, els nois d´Una Pizza Food Truck preparen excel·lents pizzes artesanals cuinades al forn de llenya. Una margarida si us plau!

Warike Project. La gastronomia peruana gaudeix d´un moment àlgid. Una cuina viatgera i en constant fusió amb nous sabors i ingredients.

Trucktoria di asti. Plats de pasta, mozzarella, o els cannoni di ricota són especialitats d´una de les cuines més universals del món, la italiana.

La Cachapera. Les cachapas són l´especialitat gastronòmica més universal de Veneçuela. Coques fetes amb blat de moro farcides d´ingredients tan variats com el formatge fresc, la carn de pollastre o la crema.

Indifood. Els hotdogs són probablement el menjar de carrer més universal. En totes les ciutats del món és fàcil trobar un foodtruck que ofereixi diferents tipus de hotdogs i les seves salses més habituals.

Masala 73. Deliciosa cuina índia preparada en un dels food trucks més bonics de la ciutat. Arrossos, curris i les seves excel·lents bombes.

Creperia La Moderna. Creps dolces i salades, preparades amb ingredients artesans i naturals de la mà d´una de les creperies més antigues del país

La Pulponeta. L´únic foodtruck especialitzat en la cuina del pop. Una autèntica joia gastronòmica que ha fet del pop i el peix seva especialitat.

Kula Food Caravan. Entrepans i especialitats d´autor en un projecte jove i carregat d´il·lusió.

Fileteando. El primer foodtruck a oferir hamburgueses de vedella ecològiques. Avui són una referència en mercats i festivals amb una proposta 100% ecològica.

Les Nenes by Marta. Els ingredients i aliments del món són la font d´inspiració d´una proposta gastronòmica original i molt singular.

Smokebox. Pulled i hamburgueses són l´especialitat de SmokeBox, un antic remolc per al transport de cavalls convertit i especialitzat en la cuina fumada.

Mandonga. Meatballs en entrepà o en plat. De caràcter fresc i mediterrani, Mandonga és una proposta que ha actualitzat un dinar tan tradicional com són les mandonguilles

CanallaUrbanFood. Entrepans d´autor en una de les caravanes més actives de la ciutat.

Laufer. Guanyador del Campionat d´Espanya de Foodtrucks, Laufer ofereix hamburgueses ecològiques i entrepans de botifarra de la Plana de Vic.

Indakalma. Excel·lents wraps inspirats en les cuines i sabors del món. Cuina amb ànima.

Hanna Vegan Healthy Food. Cuina vegana i aliments saludables, una proposta singular i especialitzada en la cuina de vegetals i llegums.

Chuchy Hot Dog. Hot dogs gourmets i d´autor acompanyats d´ingredients saborosos i d´alta qualitat, elaborats i servits en una bonica furgoneta clàssica.

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar