RUMOURS OF FLEETWOOD MAC

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

RUMOURS OF FLEETWOOD MAC
Dimecres, 22 de gener
21 h.
Des de 30

Rumours of Fleetwood Mac, el millor homenatge del món a Fleetwood Mac, estaran de gira per Espanya el 2020, amb un nou espectacle que celebra el millor de Fleetwood Mac, incloent un set de blues molt especial que ret homenatge a la llegendària etapa del grup amb Peter Geen.

Canalitzant l´esperit de Fleetwood Mac al màxim, Rumours of  Fleetwood Mac ofereixen una oportunitat única per als aficionats, antics i nous, a redescobrir les cançons i actuacions que han assegurat el lloc de Fleetwood Mac com un dels grups més estimats de tots els temps.

Apuntat personalment per Mick Fleetwood, membre fundador del grup, Rumors of Fleetwood Mac és l´homenatge definitiu a un dels grups més destacats del rock and roll.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

"Una extraordinària i emotiva interpretació de Fleetwood Mac"
Mick Fleetwood

"Una instantània impressionant del primer supergrup del món, Fleetwood Mac"
The Sunday Times

"Una recreació increíble d´una de les bandes més populars i de més llarg recorregut de la història del rock"
London Evening Standard

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar