JAZZADAYS
Veus de Barcelona

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

JAZZADAYS
VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2019
Divendres, 22 de novembre
20.30 h.
Des de 13 €

Van vestits com si a l’escenari haguessin de proposar-nos distingides versions dels estàndards més sofisticats del jazz. Però no, Jazzadays –un quartet de músics barcelonins instruïts en escoles tan reputades com L’Aula del Conservatori del Liceu i la Sant Andreu Jazz Band– tenen més ganes de fer-nos-ho passar bé amb desimboltes versions, entre d’altres, de Creep (Radiohead) i Don’t Stop Me Now (Queen). Amb una personalitat més que notable, doncs, a l’hora d´interpretar amb estil jazzístic alguns dels hits de la música popular, Jazzadays prometen oferir una de les vetllades més divertides de la nostra 51 edició a base de jazz, blues, pop, rock i comèdia musical.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar