SPRING SISTERS
Veus de Barcelona

SPRING SISTERS
VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2019
Divendres, 29 de novembre
20.30 h.
Des de 13 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Fragàncies jazzístiques i perfum de swing. Això és el que ofereix aquest elegant i primaveral quintet barceloní, encapçalat per dues sisters –Emi Bueno i Gabriela Grabowski– de veus exquisidament harmonioses i amb una maleta plena de clàssics que no moriran mai: Night and Day, Cheek to Cheek, Cry Me a River, Dream a Little Dream of Me…Sofisticació, musicalitat i, sobretot, bon humor a càrrec d’un grup que exemplifica la febre pel swing d’aquests últims anys a Barcelona i que et farà creure que els anys 30 del segle passat no queden tan lluny. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar