JETHRO TULL
The Prog Years

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

JETHRO TULL
GUITAR BCN 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2020
Divendres, 28 de febrer
21 h.
Des de 55 €

NOU CONCERT!
12 d´agost - Sant Feliu de Guíxols
58 Festival de la Porta Ferrada
+ INFORMACIÓ/ENTRADES

Coetanis de grups com Led Zeppelin i Pink Floyd, Jethro Tull son una de les bandes imprescindibles per entendre l´evolució del rock de les darreres dècades. Després d´iniciar-se en el hard rock i el blues elèctric de finals dels anys 60, als anys 70 els britànics van liderar l´explosió del rock progressiu amb Thick as a brick (1972), considerat un álbum puntal del gènere. Sota la batuta del cantant i flautista Ian Anderson, els británics van revolucionar l´escena internacional amb els seus discos conceptuals i expansius -A passion play (1973), War child (1974)...- sense renunciar, però, a escolar-se a les llistes d´èxits ni a seguir experimentant amb la fusió amb el jazz, el folk i, ja als 80, l´electrònica. Jethro Tull, encara amb Anderson al capdavant, son un dels tòtems de la història de la música popular el llegat del qual encara es fa més enorme en directe. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Ian Anderson - flauta, guitarra, veu
John O’Hara - teclats
Joe Parrish - guitarra
Scott Hammond – bateria i percussió

Documents Adjunts

Noticies relacionades

  • JETHRO TULL A BARTS

    La mítica banda de rock progressiu s´afegeix a la progamació del Guitar Bcn 2020.

    17/09/2019

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar