CARLOS SADNESS
Isla Morenita

CARLOS SADNESS
GUITAR BCN GUITAR BCN 2021
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN
GUITAR BCN 2021
AJORNAT: nova data, 20 de març 2021
21 h.
20 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

El concert de Carlos Sadness, que en un principi estava programat al Sant Jordi Club el 19 de desembre en el marc del Guitar Bcn, es celebrarà el 20 de març de 2021 al Palau Sant Jordi, amb un aforament adaptat a la normativa vigent, en la que serà la primera cita musical de la seva reobertura.

Després d’un any sense música en directe per culpa de la pandèmia, el Palau Sant Jordi inicia el camí cap a la normalitat i ja té datat el seu primer concert. Per fi  tornen els concerts de gran format, establint tots els protocols sanitaris per tal de garantir la màxima seguretat dels assistents i confirmant que la cultura és segura.

Carlos Sadness, encantat de ser l’artista escollit per aquesta reapertura, ha declarat que prepararà un concert molt especial per celebrar aquesta experiència.

"Con intención de celebrar definitivamente Isla Morenita en Barcelona, nos vamos a un recinto más grande, al Palau Sant Jordi le crecerán palmeras."

Dissabte, 20 de març de 2021
Palau Sant Jordi, 21 h.

_ENTRADES JA ADQURIDES

IMPORTANT: Li seran assignades les millors localitats possibles en funció de l´ordre i data de la compra. Les entrades adquirides fins al moment no seran vàlides per accedir al concert i rebrà per e-mail les noves localitats a partir del 28 de desembre

Si vol estar a prop dels seus però ha comprat entrades per separat, si us plau, escrigui a ticketing@theproject.es abans del 28 de desembre indicant els noms complets i els números de referència de les compres.

* Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l´import de les entrades dirigint-se a l´canal on van ser adquirides abans del 28 de desembre. Si les va comprar el canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es indicant el nom complet i el número de referència de la compra.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Carlos Sadness - vey i ukelele
Jordi Bastida - guitarra
Marc Sospedra - guitarra
Dàniel Ferenc - baix
Robert Gibiaqui - bateria

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar