CARLOS SADNESS
Isla Morenita

CARLOS SADNESS
GUITAR BCN 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2020
AJORNAT: nova data, 14 de novembre
21 h.
20 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l´accés al nou concert.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides. Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a devoluciones@theproject.es

Compositor, cantant, productor, dj, dibuixant, escriptor... Carlos Sadness és un artista transversal, però, sobretot, és un comunicador hiperactiu que ha aconseguit crear un món propi que ha atrapat a milions de fans a tot el món. La seva música, que sempre respira aquell toc tropical, transmet bones vibracions, però també ironia i dosis justes de nostàlgia. Després de girar per mig món amb el seu tercer disc Diferentes tipos de luz (Sony, 2018) i de treballar per altres artistes (com alguns membres d´OT o la jove cantant catalana Suu), estrena el single La isla morenita, que ben bé podria ser la banda sonora d´una illa utòpica on hi regna el pop, el dance, l´electrònica i els sons caribenys. I el seu emblemàtic ukelele, és clar. També és el nom de l´espectacle que presenta en exclusiva al Guitar Bcn, amb repertori i escenografia especialment pensats per aquest concert. 

PACK ALOHA: 2 entrades x 35 € 

Packs exhaurits

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Carlos Sadness - vey i ukelele
Jordi Bastida - guitarra
Marc Sospedra - guitarra
Dàniel Ferenc - baix
Robert Gibiaqui - bateria

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar