ARNAU GRISO

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

ARNAU GRISO
GUITAR BCN 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2020
Dissabte, 15 de febrer
21 h.
22 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

 

El fenomen Arnau Griso és la demostració de com les xarxes socials estan revolucionat la música. En un temps rècord, el duet format per Arnau Blanch (veu) i Eric Griso (veu i guitarra) han passat de compartir les seves cançons per internet a enregistrar el seu primer disc, Revolución Bananera (Sony, 2018) i a actuar davant de milers de persones. La seva fórmula? Cançons pop sense complexos amb lletres agosarades que mesclen humor i jocs de paraules intel·ligents amb crítica social, però sense oblidar-se de transmetre un bon rollo desbordant. Els temes dels santcugatencs son tan contagiosos que acumulen ja més de 90 milions de reproduccions a les plataformes d´streaming i han esgotat les entrades a molts del concerts de la seva actual gira, que ara encara la recta final. El concert al Sant Jordi Club de Barcelona, serà, per tant, una ocasió única per gaudir d´una de les revelacions musicals dels darrers anys.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar