BERET
Prisma Tour

BERET
AJORNAT: nova data, 22 de desembre
21.30 h.
COMPRAR ENTRADES (>>)

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l´accés al nou concert.

* L´informem que segons el reial decret 15/2020 de l´31 de març passat, l´organitzador de l´esdeveniment pot establir un termini de sol·licitud de devolució de 21 dies des del comunicat d´ajornament. En el cas que sol·liciti la devolució dins d´aquest termini l´organitzador haurà d´atendre la devolució de l´import en els 60 dies següents a la tramesa de l´comunicat.

El moment tan esperat per tots ha arribat. Beret anuncia el llançament de Prisma, un àlbum carregat de hits, amb ni més ni menys que dinou cançons per al gaudi de tots els seus seguidors.

A l´àlbum trobarem 6 temes totalment inèdits, col·laboracions amb grans artistes i noves versions dels seus temes més reeixits. Encara que l´artista no ha revelat completament el repertori de l´àlbum ni les col·laboracions, podem avançar que inclou Lo siento amb Sofía Reyes, Vuelve amb Sebastián Yatra i Me vas a ver.

El millor se l´ha deixat pel final i és que Beret anirà desvetllant en els propers dies els títols de les noves cançons i col·laboracions molt especials, així que estigueu atents a les seves xarxes ja que tindrem notícies molt aviat.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir: