DANCETERÍA
Miss Caffeina i Varry Brava

DANCETERÍA
GUITAR BCN 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2020
Dissabte, 22 de febrer
21 h.
25 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Portes_19 h.
INICI CONCERT_21 h.

Dos dels directes més enèrgics i ballables dels festivals patris de dues bandes en plena ebullició creativa en l´escena pop-rock nacional se sumen en un mateix espectacle. Danceteria és l´aposta de Miss Caffeina i Varry Brava per formar un conglomerat musical en què les bandes presentaran una posada en escena única amb un repertori especial on els hits de tots dos s´intercalaran amb col·laboracions alternes.

La mútua admiració entre les bandes juntament amb la seva oficina de management els va portar a donar a llum la idea de gira combinada. "Danceteria és un lloc sense prejudicis ni etiquetes. Danceteria és pop, punk, glam, urban ... Danceteria és pura festa ".

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar