PLAY THE GAME - QUEEN TRIBUTE BAND
Concert Solidari pel Casal dels Infants

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

PLAY THE GAME - QUEEN TRIBUTE BAND<br><i>Concert Solidari pel Casal dels Infants</i>
Dijous, 30 de gener
21 h.
20 €

El 30 de gener, el Concert Solidari pel Casal dels Infants tindrà aquest any Play The Game com a protagonistes. És el nom de la banda internacional tribut a Queen que tants èxits està obtenint per tot Espanya.

Amb la increïble veu de Nacho Rosselot al capdavant, (ja en la seva joventut va ser disc d´or en el seu Xile natal) ens ofereixen en 90 minuts 1 genial concert espectacle, marcat per un repertori on abasten tots els grans èxits de Queen.

Els milers de fans que van als concerts demostren que els tributs de qualitat tenen el seu públic, i Play The Game ens ho confirma amb escreix en cada concert.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar