DANI FERNÁNDEZ
Presenta Disparos

DANI FERNÁNDEZ
GUITAR BCN
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN
NOVA DATA I RECINTE: 17 d´abril 2021
21 h.
20 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Hem apurat fins a l´últim moment tenint l´esperança de poder dur-ho a terme, però el concert de DANI FERNÁNDEZ, previst a BARTS el 16 de juliol, queda finalment ajornat al 17 d´abril de 2021 i tindrà lloc a la sala Razzmatazz, davant la gran demanda d´entrades. 

MOLT IMPORTANT:

ENTRADES NUMERADES - Els posseïdors d´aquestes localitats comptaran amb early entry: podran accedir a la sala abans que la resta del públic.

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data i recinte. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l´accés al nou concert.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides amb un termini màxim de 14 dies. Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es indicant el nom complet i el número de referència de la compra.

****

L´amor i el desamor han estat sempre motors universals de la música. I, per a Dani Fernández, son la font d´inspiració que necessitava per començar a construir la seva carrera en solitari. Després de la dissolució de la boyband Auryn —que liderava al costat de Blas Cantó—, va saber tenir paciència i es va donar el temps necessari per trobar el seu propi camí i donar forma a En llamas (Warner, 2019), el seu disc de debut. L´artista de l´Alcázar de San Juan (Ciudad Real) es mostra als 27 anys com un compositor sòlid que ha trobat en el pop amb detalls folk la seva millor carta de presentació. Una bona mostra és l´elegant “Te esperaré toda la vida”, on reivindica el poder del romanticisme, i que no deixa de sonar en totes les radiofórmules. No és casualitat, per tant, que aquest 2019 hagi estat nominat a Millor Artista Revelació de Los40 i que el seu nom comenci sonar entre els indispensables del pop espanyol.

 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Dani Fernández - veu i guitarra
Victor Elias - teclats i Direcció musical
Sergio Stringer - guitarra   
Jairo Ubiaño - bateria
Edgar Regi - baix
Lucas Lera - guitarra

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar