SERGIO DALMA
Gira 30... y tanto

SERGIO DALMA
24 de gener 2021
20:30 h.
Des de 33 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

La gira 30 ... i tant va començar el passat 24 de gener a Múrcia i seran més de 60 concerts els que oferirà durant tot aquest any recorrent les principals ciutats d´Espanya i amb la qual també farà un salt a Llatinoamèrica.

Sergio Dalma és una de les veus més personals i recognoscibles de l´panorama musical dels últims temps. El 1989 va presentar Aquesta noia és meva, àlbum amb el qual va aconseguir la certificació de disc de platí i que va complir tres dècades en 2019. Ara celebra aquestes tres dècades de trajectòria amb 30 ... i tant, un projecte en forma de disc + documental i tour que dóna un nou enfocament a èxits icònics com Ballar pegats o Només per a tu, presentats amb un so sorprenent, una base instrumental diferent i, com sempre, amb les grans cançons italianes com a referència. L´artista dóna així un pas més, afrontant una nova etapa en la seva carrera.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar