BEBEL GILBERTO
60th Anniversary of Bossa Nova

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

BEBEL GILBERTO
GUITAR BCN 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2020
Cancel·lat
20.30 h.

IMPORTANT: Rebrà automàticament l´import de les seves entrades en un termini màxim d´una setmana després que finalitzi l´estat d´alarma.

Continuant el llegat familiar, la cantant i compositora Bebel Gilberto va convertir-se durant en el canvi de segle en una icona moderna de la nova bossa nova gràcies a treballs com Tanto Tempo (2000) en què la mesclava amb música electrònica i arranjaments de jazz. Gilberto sempre ha mirat endavant —el disc Tudo (2014) va ser un bon exemple que la música brasilera està ben viva—, però mai ha perdut de vista les seves arrels i l´essència d´un gènere què el seu pare, el cantant i guitarrista João Gilberto va crear, i la seva mare, la cantant Miúcha, va ajudar a fer créixer. Amb el seu nou espectacle revisa les més de sis dècades de vida de la bossa nova i ret homenatge a compositors com Antonio Carlos Jobim a través de peces tan emblemàtiques com Garota de Ipanema, Corcovado i la seminal Chega de Saudade, que el 1958 va inaugurar els característics patrons rítmics. Un emocionant viatge en el temps però amb mirada contemporània.

 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar