JUAN DE JUAN
A mi aire

ESPECTACLE REALITZAT (2008)

JUAN DE JUAN<br><i>A mi aire</i>
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2008
AQUEST CONCERT PERTANY A:
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2008
Dissabte, 14 de juny
Apolo
21.30 h.
20 € Anticipada / 25 € Taquilla
*CLUB THE PROJECT/AMICS DEL JAZZ: 50% DE DESCOMPTE (entrades limitades) Aquest jove sevillà fa temps que trepitja fort. I ràpid. El seu taconeo és de pur vertígen i des de que va fundar companyia pròpia va donar un pas de gegant que el va consagrar entre les primeres figures del ball. Tot i què ja portava molt temps arrencant aplaudiments al públic com a segon bailaor de la companya d´Antonio Canales. Bé, i també primer: el propi mestre va donar-li l´alternativa quan, fa quatre anys, va protagonitzar la reposició del seu espectacle Torero. A l´Apolo ballarà sol, tot i què abrigallat amb un grup d´autèntic luxe.
Juan De Juan, baile Roman Vicenti, guitarra Bernardo Parilla, violín Jose Carrasco, percusión Antonio Nuñez, El Pulga, cante La Tana, cante Lola Molina,Cante
Web de l´artista
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar