FERRAN PALAU
+ Amigues. Kevin

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

FERRAN PALAU
GUITAR BCN 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2020
Cancel·lat
21 h.
Des de 15 €

Lamentem comunicar que, a causa de la situació actual, el concert de FERRAN PALAU previst a la sala Apolo [2] el 22 de maig queda cancel·lat.

*Oferim la possibilitat d’obtenir un cupó amb el mateix import de les seves entrades, per utilitzar-ho en el pagament de qualsevol altre dels nostres concerts. El pot demanar a https://ticketchange.oneboxtds.com/ durant els pròxims 15 dies.

*En el cas que descarti aquesta opció, rebrà automàticament l´import de les seves entrades en el termini màxim d´una setmana passats aquests 15 dies.

Esperem seguir comptant amb la seva confiança en el futur.

**** **** **** ****

No és gens fàcil trobar una definició de la música de Ferran Palau que pugui abraçar tots els seus matisos. Amb un estil delicat i essencial, el cantautor català sempre ha buscat crear el seu propi univers a través de lletres suggeridores, instrumentació colorista i aquell toc de romanticisme ambigu però alhora reconfortant. En el món de Palau res no és el que sembla i tot convergeix en una profunditat on hi conviuen la llum i la foscor. Amb el seu quart disc en solitari, Kevin (Hidden Track Records, 2019), el d´Esparraguera segueix l´estela del camí iniciat amb Blanc (Halley Records, 2018), el disc que el va catapultar definitivament com una de les veus més personals de l´escena independent catalana, i pel qual ha tornat a comptar amb la producció de Jordi Matas (membre d´El Petit de Cal Eril).  

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Ferran Palau - veu i guitarra
Jordi Matas- guitarra, teclats i veus
Joan Pons - bateria i veus
Dani Comas -baix 

+Amigues:
- Núria Graham
- MAVICA
- Clara Andrés
- i més sorpreses

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir: