AMARAL
Eva y Juan (Acústico)

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

AMARAL
FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020
GUÍXOLS ARENA_15 i 16 d´agost
22:30 h.
Des de 30 €

L´any va començar amb dos concerts de la Gira Salto al Color amb les entrades esgotades i amb una agenda que tenia més de 30 concerts multitudinaris per davant.

Però com diu la cançó Cuando Suba la Marea: “pero todo cambió y lo de menos es buscar una forma de entenderlo”.

El context actual fa que encara no es pugui albirar amb certesa què passarà a les propers mesos i quan es podran tornar a realitzar esdeveniments multitudinaris amb les condicions de seguretat òptimes, però Eva i Juan no es conformen amb seure a esperar i han decidit reorganitzar tot , adaptant-se a les actuals circumstàncies per poder estar com més aviat millor al costat del seu públic.

Per a això oferiran concerts en diferents punts de la geografia nacional, en format acústic i sense banda. Tan sols Eva i Juan, amb les seves guitarres, les seves cançons, (les de Salto a Color, i dels discos anteriors, moltes de les quals ja formen part de la història de la música popular) i la seva capacitat de sobres coneguda per emocionar a actuacions íntimes d´aforament reduït.

I és que Eva i Juan, acostumats a congregar milers de persones en el seu concerts (70.000 en l´últim de Saragossa), no han deixat mai de tocar en petites sales com les que els van veure créixer com a banda.

Després d´uns mesos en què, confinats cada un a casa, Eva i Juan han estat en constant contacte amb els seus seguidors, a través de diferents, concerts online i de nombroses iniciatives socials (Dia de la Terra de WWF Adena, actuació a l´hospital d´emergència d´IFEMA amb Músicos Por la Salud, col·laboració amb Metges sense Fronteres, el Gran Repte Solidari a benefici de Comitè d´emergència, o participació a Los Abrazos Prohibidos a benefici de l´CSIC) ha arribat el moment de tornar a tocar en directe, davant un públic reduït, però sense pantalles pel mig, per tornar a sentir l´incomparable poder de la música en directe.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir: