GUILLERMO CANO
Rincón del pensamiento
+ DUENDE ENTRE NOSOTROS

ESPECTACLE REALITZAT (2008)

GUILLERMO CANO<br><i>Rincón del pensamiento</i><br>+ DUENDE ENTRE NOSOTROS
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2008
AQUEST CONCERT PERTANY A:
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2008
Diumenge, 15 de juny
Luz de Gas
20.30 h.
10 € Anticipada / 12 € Taquilla
*CLUB THE PROJECT/AMICS DEL JAZZ: 50% DE DESCOMPTE (entrades limitades) En els últims anys Huelva s´ha convertit en una de les principals canteres del cante jove. Noms com Arcángel, Pitingo o l´encara no tan conegut Guillermo Cano. Concurs al que va, premi que s´en porta; incluido el de Las Minas de La Unión. Compartint cartell, aquesta mateixa nit també haurà lloc per a joves valors barcelonins amb l´espectacle de cante, toque i baile Duende entre nosotros, amb les veus de Joaquín Gómez El Duende i la seva germana Fefa.
GUILLERMO CANO Guillermo Cano, cante Rubén Levaniegos, guitarra Antonio López, palmas y voces Juan Fernández, palmas y voces DUENDE ENTRE NOSOTROS Juan Ramón Caro, guitarra Fefa Gómez, cante Joaquín Gómez, el duende, cante David Domínguez, cajón Ivan Alcalá, baile Sara Barrero, baile Iñaki Márquez, baile + artistas invitados
Web de l´artista
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar