EL KANKA
Gira Payaso

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

EL KANKA
Divendres, 2 d´octubre
Teatre Auditori de Granollers
19 h. / 22 h.
12 €

Amb un estil inconfusible que mescla elements de la rumba, del pop i de la música llatina, Juan Gómez Canca, “El Kanka”, s´ha consolidat com un dels cantautors espanyols més brillants dels darrers anys. La seva personalitat, fresca i propera, i les seves lletres, iròniques i amb un cert to canalla, l´han convertit en un fenomen popular que no ha parat de créixer desde que va publicar el seu primer disc, Lo mal que estoy y lo poco que me quejo (Eo! Música, 2013). El músic malagueny de 37 anys presenta ara només cançons, com Payaso, que formen part de la seva nova referència discogràfica, l´Ep “CanEpé” (2019), composada durant la gira del disc El arte de saltar (2018) i enregistrat gairebé de forma improvisada a l´estudi de gravació. És precisament aquest toc orgànic el que fa que els directes de “El Kanka" siguin imprevisibles i addictius. El bon rollo i la diversió estan assegurats.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Juan Gómez Canca (El Kanka) - veu i guitarra espanyola
Juan Rubio Pastor (El Manin) -  percussió
Álvaro Ruiz Alcantara - guitarra acústica
Jose Benítez González - bateria
Pedro Campos Nieto - baix
Carlos Manzanares - teclat, vents i acordió

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar