PABLO MILANÉS
Esencia

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

PABLO MILANÉS
GUITAR BCN 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2020
Dissabte, 29 de febrer
21 h.
Des de 26€

El cantautor cubà Pablo Milanès, un dels grans noms de la música llatinoamericana, no ha deixat mai de mirar endavant però sense perdre de vista les seves arrels. Amb Esencia, un espectacle de petit format amb el qual està girant a nivell internacional, ha volgut despullar el seu cançoner per revisar cinc dècades de carrera i reconnectar amb, precisament, l´essència del seu univers musical. Acompanyat tan sols d´un violoncel i un piano, cançons com Para vivir o Yolanda, prenen una nova dimensió dins d´un repertori on hi falta la cançó tradicional cubana, el bolero, la salsa, la rumba, el son i, fins i tot, el jazz, un gènere que sempre l´han influenciat. Als seus 76 anys, encara assumeix reptes musicals dins d´una trajectòria difícil d´apamar amb més d´un centenar de discos i incomptables col·laboracions amb artistes com Chucho Valdés, Victor Manuel, Joan Manuel Serrat, Silvio Rodríguez, Chico Buarque o Fito Páez.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Pablo Milanés - veu i guitarra
Ivonne Téllez - piano
Caridad R. Varona - violoncel

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar