CHUMI CHUMA
Concert familiar

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

CHUMI CHUMA
GUITAR BCN 2020
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2020
Diumenge, 10 de maig
12 h.
10€ i 15€
COMPRAR ENTRADES (>>)

*Els menors de 2 anys no paguen entrada, sempre que no ocupin una butaca. Contacta amb taquillateatre@barts.cat per una entrada gratuïta. 

Chumi Chuma torna a la càrrega i A “top de power” presentant en concert el seu segon i esperat àlbum:  Ser raro no es nada malo. El duo interdimensional preferit  de la família, amb el permís de Daft punk, tornarà a posar un cop més a grans i petits a moure el cucu al ritme del millor Rock intergeneracional amb les cançons del seu ultim disc Ser raro no es nada malo, un nou compendi de cants ballables i divertits amb l´habitual sentit de l´humor del nostre estimat amic Chuma. Serà una festa plena de sorpreses, balls i rialles amb les que celebrarem que, efectivament, Ser raro no es nada malo, i és que en el fons no hi ha ningú que sigui normal. Veniu tots, Chumas!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar