SERGIO DALMA

ESPECTACLE REALITZAT (2021)

SERGIO DALMA
ARTS d´Estiu 2021
AQUEST CONCERT PERTANY A:
ARTS d´Estiu 2021
Dijous, 5 d´agost
22 h.
Des de 35 €

El concert de SERGIO DALMA al Festival ARTS d´Estiu Costa Barcelona, previst el 7 d´agost, tindrà lloc dijous, 5 d´agost, a les 22 h.

ENTRADES JA ADQUIRIDES:

ATENCIÓ: A causa de la situació actual, i per tal d´establir tots els protocols de seguretat i distància social, les localitats es reubicaran al mateix recinte amb totes les garanties. 

MOLT IMPORTANT: les entrades adquirides fins al moment NO SERAN VÀLIDES per accedir al recinte. Abans del concert rebrà per e-mail les seves noves localitats corresponents a la nova data i amb distanciament social.

IMPORTANT: Si va amb un grup, pot demanar la seva reubicació per estar tots a la vora escrivint a ticketing@theproject.es i indicant noms complets i números de referència de les compres.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides abans del 13 de maig. Si les va comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es indicant nom complet i número de referència de la compra.

30... y tanto és l´àlbum que celebra els 30 anys de carrera d´una de les veus més icòniques del nostre país, la de Sergio Dalma.

Com no podia ser d´altra manera, el llançament precedeix el començament de la seva nova gira, de títol homònim.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir: