LEIVA
Nuclear

LEIVA
58 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
58 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dilluns, 10 d´agost
22.30 h.
Des de 38 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Des que va començar la seva carrera en solitari, Leiva s´ha consolidat com un valor indispensable en el panorama del rock en espanyol. Després d´aquest reconeixement públic i professional, que s´ha guanyat pas a pas, s´amaguen molts anys de fe cega i treball constant, espurna compositiva, passió per la música, i una màgia que només posseeixen els grans.

Leiva debutarà aquest estiu al Festival de la Porta Ferrada per presentar Nuclear (2019), el seu quart àlbum en solitari, el 10 d´agost a l´Espai Port de Sant Feliu de Guíxols. Un disc que arriba a la certificació de DISC d´OR en poc més d´un mes, i que ha estat dues setmanes consecutives #1 de la llista de vendes, a més de Disc de Platí a Cançons amb el seu primer single No Te Preocupes Por Mí, #Tendencia a YouTube amb tots els seus Vídeo Lyrics i el seu videoclip, i que roman des del seu llançament en el top dels àlbums amb més streaming al nostre país.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar